Turner windrow kompos TAGRM pikeun limbah kandang gajah ternak di kebon binatang

Pedaran pondok:

TAGRM M3000 roda otomatis windrow turner nyiptakeun lingkungan aerobik anu langkung saé pikeun fermentasi bahan organik. Éta tiasa ngabantosan ngamajukeun bahan kompos pikeun kéngingkeun fermentasi lengkep sareng gancang sareng janten pupuk anu ngandung gisi.

 

 

 


  • Modél: M3000
  • Waktos prosés: 30 Poé
  • Jenis: Dorong ku nyalira
  • Lebar Gawe: 3000mm
  • Jangkungna Gawe: 1350mm
  • Kapasitas Gawe: 950m³ / jam
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ngeunaan Pembiakan Ternak

    Sabaraha KGS kandang sato tiasa ngadamel PER HARI?

    Kalayan pamekaran gancang tina pembibitan skala ageung, sajumlah ageung tai kandang ternak sesah diungkulan. Numutkeun ka Menteri Pertanian Cina, Cina ngahasilkeun ampir 4 milyar ton limbah sato unggal taun.

    farm

    Naon anu bakal kajadian upami urang ngaleupaskeun kandang sato ka lingkungan alami tanpa dispoal ilmiah?

    pollution

    Saran TAGRM

    Komposisi suhu luhurmangrupikeun cara anu épéktip pikeun ngungkulan ternak sareng kandang unggas. Éta tiasa ngarusak bahan organik dina ingon-ingon sareng kandang unggas ku mikroorganisme, sahingga ngahasilkeun suhu anu luhur, maéhan baktéri patogén, ningkatkeun humus zat organik sareng ningkatkeun efisiensi pupuk. Peralatan fermentasi (sapertos Kompos Turner) tina Nanning Tagrm Co., Ltd tiasa henteu bahaya sareng ngadaur mulangkeunana limbah padet organik sapertos ingon-ingon sareng kandang unggas. Mangsa pangwangunan parangkatna pondok, sareng tingkat intél na aya dina posisi ngarah di dunya.

    Dinten ayeuna, TAGRM 's Mesin Ngabubih Kompos parantos hasil dilarapkeun ka langkung ti 100 nagara sapertos Vietnam, Yordania, Argéntina, Rusia, Brasil, Ékuador, Malaysia, Kuwait, Indonesia, jst, ngeunaan proyék-proyék pemanfaatan limbah ternak sareng ternak.

    1
    Conutries

    Parameter produk

    Modél M3000   Ngabersihan taneuh 100mm H2
    Laju Kakuatan 80KW (108PS) WEITOU Tekanan taneuh 0,43Kg / cm²  
    Laju laju 2200r / mnt   Lebar damel 3000mm Max.
    Konsumsi bahan bakar ≤235g / KW · h   Jangkungna damel 1300mm Max.
    Batré 24V 2 × 12V Wangun tihang Segitiga   42 °
    kapasitas suluh 120L   Laju maju L: 0-8m / mnt H: 0-24m / mnt  
    Tapak ngarayap 3140mm W2 Laju ka tukang L: 0-8m / mnt H: 0-24m / mnt  
    Lebar ngarayap 300mm Baja Lebar palabuan eupan 3000mm  
    Ngabahekeun 3635 × 2670 × 3000mm W3 × L2 × H1 Ngarobih radius 2100mm mnt
    Beurat 4000kg Tanpa suluh Modeu nyetir Hidrolik  
    Diaméter gilinding 823mm Kalayan péso Kapasitas damel 950m³ / jam Max.
    M3000

    Gambar Produk

    M3000
    M3000
    M3000

    Pidéo

    Gambar Detil

    M3000 and M2600

    Paking sareng pangiriman

    Bagian utama mesin kompos bakal dipak dina buligir, bagian sésana bakal dibungkus dina kotak atanapi palastik pelindung.

    Upami anjeun ngagaduhan sarat khusus kanggo pengepakan, kami bakal ngarangkep sakumaha pamundut anjeun.

    Loading pic of M25 to Bulgaria (8)

    M2600-Bulgaria

    M2600

    Taros Kami

     

                                     Caroline Wei
                                     Penjualan ngaturr
                                     Nanning Tagrm Co., Ltd.
                                    
                                     QQ: 1838090055
                                     Wechat: + 86-15177788440
                                     Mobile: + 86-15177788440
                                     WhatsApp: + 86-15177788440
                                     Email: tagrm188@tagrm.com

    QR code Carol
    QR code Carol

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami