TENTANG KAMI

Terobosan

  • Company

TAGRM

BUBUKA

Nanning Tagrm Co., Ltd ngahususkeun dina ngarancang sareng ngadamel rupa-rupa kompos komposer, alat-alat fermentasi biologis sareng perlindungan lingkungan. Ngaliwatan 30 taun panilitian kontinyu sareng pamekaran, sareng kaunggulan konsumsi rendah, kaluaran tinggi & pangaruh instan, produk TAGRM parantos meunang langkung ti 30 patén nasional.

  • -
    Didirikeun taun 1997
  • -
    Langkung ti 13000 METER SQUARE
  • -+
    Langkung ti 15 produk
  • -+
    Langkung ti 60 nagara

produk

Inovasi

Kauntungannana

Kauntungannana

  • STORNG TECHNICAL TEAM

    TIM TEKNIKAL STORNG

    Tim téknis TAGRM mangrupikeun tim anu saé kalayan pangalaman propésional sareng téknik cemerlang. Dina raraga nyumponan kabutuhan pasar, TAGRM bakal tetep fokus dina pangwangunan tim bakat.
    Tambih deui
  • EXCELLENT PERFORMANCE

    KAGIATAN LUCU

    Turner windrow TAGRM cocog pikeun skala kompos leutik dugi ka ageung. Aranjeunna gaduh kinerja anu saé sapertos efisiensi kerja tinggi, bahan awét sareng kuat, aman & nyaman operasi, sareng anu sanésna.
    Tambih deui
  • AFTER-SALES SERVICE

    LAYANAN SELEPAS-NGASOR

    Jasa saatos diobral TAGRM urang dina turner kompos kalebet pitunjuk téknis propésional, pasokan suku cadang pangropéa, pamiaraan périodik, jst.
    Tambih deui

BERITA

Jasa Kahiji

  • Eupan Balik Kompom Terbesar di Tiongkok ti Pelanggan

    Umpan Balik Kompom Terbesar di Cina Turner-M6300 tina Alamat Pakasaban Pelanggan: Ladang ternak di beulah kalér Cina Bahan baku Utama: kandang sapi organik, kandang domba Kapasitas Tahunan Ternak Ternak: 78.500 ton Numutkeun Kamenterian Tatanén Cina, prod ...

  • Polusi anu Kami Candak Tina Runtah VS Mangpaat Anu Urang Kenging Ku Nyusunna

    Mangpaat Kompos kana Taneuh sareng Tatanén Cai sareng konservasi taneuh. Ngajaga kualitas cai taneuh. Ngahindarkeun produksi metana sareng formasi leachate di tempat pembuangan sampah ku cara ngarobih organik tina tempat pembuangan sampah kana kompos. Nyegah erosi sareng karusakan rumput di sisi jalan, hai ...