Warta

  • China’s Biggest Compost Turner-M6300 Feedback from Customer

    Eupan Balik Kompom Terbesar di Tiongkok ti Pelanggan

    Umpan Balik Kompom Terbesar di Cina Turner-M6300 tina Alamat Pakasaban Pelanggan: Ladang ternak di beulah kalér Cina Bahan baku Utama: kandang sapi organik, kandang domba Kapasitas Tahunan Ternak Ternak: 78.500 ton Numutkeun Kamenterian Tatanén Cina, prod ...
    Maca deui
  • The Pollution We Get From The Waste VS The Benefits We Get By Composting It

    Polusi anu Kami Candak Tina Runtah VS Mangpaat Anu Urang Kenging Ku Nyusunna

    Mangpaat Kompos kana Taneuh sareng Tatanén Cai sareng konservasi taneuh. Ngajaga kualitas cai taneuh. Ngahindarkeun produksi metana sareng formasi leachate di tempat pembuangan sampah ku cara ngarobih organik tina tempat pembuangan sampah kana kompos. Nyegah erosi sareng karusakan rumput di sisi jalan, hai ...
    Maca deui
  • Top 8 Composting Trends In 2021

    8 Aliran Composting Top dina 2021

    1. Organisasi kaluar tina mandat TPA Sarua sareng akhir taun 1980an sareng awal taun 1990an, taun 2010 nunjukkeun yén larangan pembuangan TPA atanapi amanat mangrupikeun alat anu épéktip pikeun ngusir organik kana fasilitas pengumpulan sareng pencernaan anaérobik (AD). 2. Kontaminasi - sareng ngungkulanana Ngaronjat komérsial sareng ...
    Maca deui