Eupan Balik Kompom Terbesar di Tiongkok ti Pelanggan

Kompos Terbesar Cina Turner-M6300

Eupan balik ti Palanggan

Alamat Pakaryan: Ladang ingon-ingon di beulah kalér Cina

Bahan baku utama: Kandang sapi organik, kandang domba

Kapasitas Tahun Ternak Tahunan: 78.500 ton

Numutkeun ka Menteri Pertanian Cina, Cina ngahasilkeun ampir 4 milyar ton limbah sato unggal taun. Salaku kebon ternak anu langkung ageung di beulah kalér Cina, ngamangpaatkeun kandang sato ieu kalayan penting pisan. Kalayan bantosan kompos kompos kandang sato TAGRM, peternakan ingon-ingon tiasa ngahurungkeun, ngagaur, nyampur, naksir sareng ngoksigén bahan organik garing kalebet kandang sapi, kandang domba, jarami sareng bahan sanésna, sareng ngajantenkeun aranjeunna janten pupuk organik anu berharga.

compost
compost (1)

Mesin Ngabuburit: TAGRM kompos turner M6300

Lebar Gawe: 6500mm

Jangkungna Gawe: 2500mm

Kamampuh Gawe: 3780m³ / h

compost

Salaku mesin pupuk kompos kompos bio pangageungna, mesin pembuatan kompos TAGRM M6300 dirancang pikeun ngolah dugi ka 3780 méter kubik kompos per jam gumantung kana jinis sareng ukuran péngkolan. Péngkolan windrow gaya kendang nampilkeun kendang waja horisontal sareng flail anu ngégelkeun windrow kompos. Ogé ngadopsi angkat hidrolik kontrol hidrolik, kentel sareng kentel tabung baja seamless, sareng roller na dilengkepan péso baja mangan-tahan korosi anu kuat. Desain hélik ilmiah ngamungkinkeun péngkolan kompos pikeun naksir bahan baku dina 1/1000 tina dispersi bahan baku kalebet campuran sareng aduk anu seragam, ogé oksigénasi sareng pendinginan.

TAGRM tujuanna pikeun ngajaga sistem ékologis bumi. Ku ngabantosan & ngadorong jalma-jalma di seluruh dunya supados langkung saé ngagunakeun limbah urang, sapertos limbah padet kotamadya, limbah sareng limbah tuangeun, tai tai, sareng sajabana, TAGRM ngusahakeun anu pangsaéna pikeun ngajaga bumi urang, ogé masihan langkung seueur manpaat pikeun perusahaan anu aya hubunganana .

Pencét di dieu pikeun langkung jelasna ngeunaan TAGRM M6300 péngkolan ternak atawa video eupan balik konsumén M6300.


Waktos Post: Jul-22-2021