Mesin campuran kompos murah pikeun pupuk kandang kuda ternak

Pedaran pondok:

Alat kompos TAGRM M2000 dirancang pikeun ngolah dugi ka 430 méter kubik kompos per jam gumantung kana jinis sareng ukuran péngkolan. Salaku mesin pembuat kompos propél mandiri panas di Cina, M2000 tiasa ngahémat biaya tenaga kerja tina 150 pagawé.

 


  • Modél: M2000
  • Waktos prosés: 30 Poé
  • Jenis: Dorong ku nyalira
  • Lebar Gawe: 2000mm
  • Jangkungna Gawe: 800mm
  • Kapasitas Gawe: 430m³ / h
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ngeunaan Pembiakan Ternak

    Kalayan pamekaran gancang tina pembibitan skala ageung, sajumlah ageung tai kandang ternak sesah diungkulan. Numutkeun ka Menteri Pertanian Cina, Cina ngahasilkeun ampir 4 milyar ton limbah sato unggal taun.

    farm

    Sabaraha KGS kandang sato tiasa ngadamel PER HARI?

    Animal-manure

    Saran TAGRM

    TAGRMMesin Campuran Kompos sacara otomatis tiasa ngarengsekeun giliran, aduk, campuran, naksir sareng oksigén bahan kompos sapertos ingon-ingon sareng kandang unggas, sareng sistem penyemprot tiasa nambihan cai sareng ferment kana bahan kompos. Dinten ayeuna,TAGRM 's Mesin Ngabubih Kompos parantos hasil dilarapkeun ka langkung ti 100 nagara sapertos Rusia, Brasil, Ékuador, Malaysia, Kuwait, Yordania, Argéntina, Indonésia, jst, ngeunaan proyék-proyék pemanfaatan limbah ternak sareng ternak.

    1
    Conutries

    Parameter produk

    Modél M2000   Ngabersihan taneuh 130mm H2
    Laju Kakuatan 24.05KW (33PS)   Tekanan taneuh 0,46Kg / cm²  
    Laju laju 2200r / mnt   Lebar damel 2000mm W1
    Konsumsi bahan bakar ≤235g / KW · h   Jangkungna damel 800mm Max.
    Batré 24V 2 × 12V Wangun tihang Segitiga 45 °
    Kapasitas suluh 40L   Laju maju L: 0-8m / mnt H: 0-40m / mnt  
    Tapak roda 2350mm W2 Laju ka tukang L: 0-8m / mnt H: 0-40m / mnt  
    Dasar kabayang 1400mm L1 Ngarobih radius 2450mm mnt
    Ngabahekeun 2600 × 2140 × 2600mm W3 × L2 × H1 Diaméter gilinding 580mm Kalayan péso
    Beurat 1500kg Tanpa suluh Kapasitas damel 430m³ / h Max.

    Gambar Produk

    M2000 Kompos Turner Tanpa Kabin

    M2000 without cabin
    M2000 without cabin
    M2000 without cabin
    M2000 without cabin

    M2000 Kompos Turner Kalayan Kabin

    M2000 with cabin
    M2000 with cabin
    M2000 with cabin
    M2000 with cabin

    Pidéo

    Paking sareng pangiriman

    2 sét péngkolan kompos M2000 tiasa dimuat dina 20 HQ. Bagian utama mesin kompos bakal dipak dina buligir, bagian sésana bakal dibungkus dina kotak atanapi palastik pelindung. Upami anjeun ngagaduhan sarat khusus kanggo pengepakan, kami bakal ngarangkep sakumaha pamundut anjeun.